Track24 applicatie

Gebruiksvriendelijke Track24 applicatie

De Track24 web-applicatie is gebouwd met nieuwe web technieken en gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. Het resultaat is een snelle, overzichtelijke en moderne web-gebaseerde applicatie die aanvoelt als een volwaardige desktop applicatie en eindgebruikers helpt om totale controle over het wagenpark, kilometerregistraties en urenregistraties te krijgen

  • Werkt in alle moderne browsers
  • Geschikt voor mobiele apparaten
  • Supersnelle webapplicatie
  • Overal ter wereld inloggen

Overal uw kilometer- en rittenregistratie bij de hand

Bekijk actuele en historische tracking data op moderne smartphones en tablets. Controleer direct vanuit de auto ritten met extra informatie, kilometers en referenties voor een waterdichte sluiting van ritregistraties voor de fiscus. Uw gehele kilometer- en rittenadministratie is nu binnen handbereik.

Simpele GPS integratie

De naadloos te integreren GPS apparatuur peilt, met een nauwkeurigheid van enkele meters, op vaste intervallen de positie van het object en stuurt deze coördinaten vervolgens automatisch via GPRS door naar het beveiligde Track24 netwerk. Het is dus niet nodig om gegevens handmatig uit te lezen!

Live communiceren

Het is mogelijk om direct vanuit de applicatie te communiceren met personen in de gevolgde objecten.

Dekking in heel Europa

Het automatische rittenregistratiesysteem van Track24 werkt live en zonder extra roaming kosten in bijna alle Europese landen. Track24 registreert ritten in alle landen, ongeacht dekking. Via de gebruiksvriendelijke applicatie kunt u achteraf alles helder inzien.
Lees hier alles over de dekking.

Dekking in heel Europa