Alles over Track24

Bespaar tijd en geld met rittenregistratie via gps en internet

Track24 is hét track en trace systeem voor de zakelijke markt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. U en uw personeel rijden zonder zorgen en Track24 registreert kilometers, bezoektijden, werkuren, locaties en routes. Terug op de zaak staan foutloze rapportages klaar voor uw administratie en de fiscus.

GPS-Module: compact en snel geïnstalleerd

De Track24 GPS-module is een compact GPS-apparaat welke automatisch de positie, snelheid en richting van uw voertuig bepaald. Handmatig uitlezen is niet nodig, automatisch stuurt de GPS-Module de GPS gegevens naar uw Track24 account. Track24 verrijkt de gegevens met onder andere straten, huisnummers en plaatsen zodat u kunt genieten van duidelijke en fiscaal goedgekeurde rapportages.

Rapportages genereren

Genereer zelf op eenvoudige wijze rapporten van uw voertuigen. Automatisch ontvangen van rapportages per e-mail is ook mogelijk. Zonder zorgen ontvangt u dan dagelijks, wekelijks of maandelijks een up-to-date rittenregistratie, fiscaal, of draaiuren rapport. U kunt zelf kiezen of u tekst, Excel of PDF rapporten wilt.

Alle redenen om vandaag met Track24 te starten

  • Geschikt voor alle voertuigen
  • Volautomatisch systeem
  • Handige, heldere rapportages
  • Eenvoudig en efficiënt
  • Zeer scherpe prijs

Eenvoudig efficiënter werken tegen een scherpe prijs is nú mogelijk

Het meest gebruikersvriendelijke volautomatisch rittenregistratiesysteem kost slechts €9,95 per maand. De eenmalige kosten voor de GPS-Module zijn €165,- (inbouwkosten zijn afhankelijk van locatie en aantal voertuigen). Geen verborgen kosten, werkt ook in het buitenland, geen extra datakosten of abonnementen.