Alles over Track24

Bespaar tijd en geld met rittenregistratie via gps en internet

Track24 is hét track en trace systeem voor de zakelijke markt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. U en uw personeel rijden zonder zorgen en Track24 registreert kilometers, bezoektijden, werkuren, locaties en routes. Terug op de zaak staan foutloze rapportages klaar voor uw administratie en de fiscus.

GPS-Module: compact en snel geïnstalleerd

De Track24 GPS-module is een compact GPS-apparaat welke automatisch de positie, snelheid en richting van uw voertuig bepaald. Handmatig uitlezen is niet nodig, automatisch stuurt de GPS-Module de GPS gegevens naar uw Track24 account. Track24 verrijkt de gegevens met onder andere straten, huisnummers en plaatsen zodat u kunt genieten van duidelijke en fiscaal goedgekeurde rapportages.

Rapportages genereren

Genereer zelf op eenvoudige wijze rapporten van uw voertuigen. Automatisch ontvangen van rapportages per e-mail is ook mogelijk. Zonder zorgen ontvangt u dan dagelijks, wekelijks of maandelijks een up-to-date rittenregistratie, fiscaal, of draaiuren rapport. U kunt zelf kiezen of u tekst, Excel of PDF rapporten wilt.

Alle redenen om vandaag met Track24 te starten

  • Geschikt voor alle voertuigen
  • Volautomatisch systeem
  • Handige, heldere rapportages
  • Eenvoudig en efficiënt
  • Zeer scherpe prijs

Eenvoudig efficiënter werken tegen een scherpe prijs is nú mogelijk

Het meest gebruikersvriendelijke volautomatisch rittenregistratiesysteem heef een gunstige tariefstelling per maand. De GPS-modules zijn eenmalig aan te schaffen. Inbouwkosten zijn afhankelijk van locatie en aantal voertuigen. Geen verborgen kosten, werkt ook in het buitenland, geen extra datakosten of abonnementen.

Dekking in heel Europa

Het automatische rittenregistratiesysteem van Track24 werkt live en zonder extra roaming kosten in bijna alle Europese landen. Track24 registreert ritten in alle landen, ongeacht dekking. Via de gebruiksvriendelijke applicatie kunt u achteraf alles helder inzien.
Lees hier alles over de dekking.

Dekking in heel Europa