Disclaimer

Disclaimer
Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden door Track24. Track24 geeft echter geen garantie dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Track24 is daarom dan ook niet aansprakelijk te stellen voor gevolgen door het gebruik van, het vertrouwen of het ontbreken van informatie op deze website of op het ondernemen van acties op basis van de geboden informatie.

Statements en opinies voortvloeiend uit artikelen en berichten op deze website van Track24 zijn die van de auteur van de betreffende inhoud en niet noodzakelijkerwijs die van Track24.

De inhoud van de site is eigendom van Track24. Alle rechten zijn daarom voorbehouden aan Track24. Het kopiëren van (delen van) de informatie is derhalve niet toegestaan zonder vooraf schriftelijke toestemming van Track24 te verkrijgen.

 

 

 

Dekking in heel Europa

Het automatische rittenregistratiesysteem van Track24 werkt live en zonder extra roaming kosten in bijna alle Europese landen. Track24 registreert ritten in alle landen, ongeacht dekking. Via de gebruiksvriendelijke applicatie kunt u achteraf alles helder inzien.
Lees hier alles over de dekking.

Dekking in heel Europa